Και ο δήμος Παύλου Μελά λέει «όχι» στον ΠΑΟΚ για «Καρατάσιου»

Και ο δήμος Παύλου Μελά λέει «όχι» στον ΠΑΟΚ για «Καρατάσιου»

Και ο δήμος Παύλου Μελά λέει «όχι» στον ΠΑΟΚ για «Καρατάσιου»

bet365

«Όχι» στην κατασκευή γηπέδου και αθλητικού κέντρου στου «Καρατάσιου» λέει και το δημοτικό συμβούλιο του Παύλου Μελά. Πολλά τα εμπόδια για τον ΠΑΟΚ.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μπροστά στο ενδεχόμενο κατασκευής αθλητικού κέντρου από τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου «Καρατάσιου». Ύστερα από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και την πρώτη συνάντηση, που είχαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ με στελέχη του ΤΕΘΑ, ακολούθησε το κοινό ψήφισμα από το δήμο Παύλου Μελά, όπου γεωγραφικά ανήκει το πρώην στρατόπεδο.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο και από τους 38 παρόντες δημοτικούς συμβούλους οι 36 τάχθηκαν, μέσω κοινού ψηφίσματος, κατά της κατασκευής αθλητικού κέντρου δηλώντας αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια τσιμεντοποίησης του πρώην στρατοπέδου «Καρατάσιου»

Παρά το καλό κλίμα που υπήρξε στην συνάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους του ΤΕΘΑ, η νέα αντίδραση από τον δήμο Παύλου Μελά δείχνει και τα πολλά εμπόδια που θα συναντήσει μπροστά του, όποτε κι αν αποφασίσει, ο Ιβάν Σαββίδης να προχωρήσει στην κατασκευή γηπέδου 30.000 θέσεων και αθλητικού κέντρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα