Γκιγκς: «Ο γιος μου δεν πιστεύει ότι ήμουν... πιο γρήγορος από τον Μέσι»

Γκιγκς: «Ο γιος μου δεν πιστεύει ότι ήμουν... πιο γρήγορος από τον Μέσι»

Κώστας Ζάλιαρης
Γκιγκς: «Ο γιος μου δεν πιστεύει ότι ήμουν... πιο γρήγορος από τον Μέσι»

bet365

Τεράστια προσπάθεια να κάνει τον πιτσιρικά γιο του ν' αντιληφθεί πόσο σπουδαίος ήταν εκείνος όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, κάνει ο Ράιαν Γκιγκς, που τα έχει βρει... σκούρα με τον μικρό!

Ο Ουαλός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν βοηθός προπονητή του Λουίς Φαν Χάαλ στην ομάδα, δηλώνει ότι τον ενοχλεί το γεγονός πως δεν πρόλαβε να τον θαυμάσει να «καλπάζει» στα γήπεδα, ο γιος του και να τον χειροκροτήσει, αλλά κάνει ό,τι μπορεί να τον ... μυήσει!

Βέβαια, δεν το πετυχαίνει μέχρι στιγμής...

Μιλώντας στην «Telegraph», ο Γκιγκς είπε:

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Φιρμίνο ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Με ενοχλεί που δεν πρόλαβε ο γιος μου να με δει να παίζω ποδόσφαιρο... Επειδή είναι μικρός, θεωρεί ότι έπαιξα μερικά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό είναι όλο... Ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο Νεϊμάρ, μετά ο Κριστιάνο και ο Μέσι... Όταν του λέω ότι στα νιάτα μου ήμουν πιο γρήγορος από τονΜέσι, μου λέει “δεν γίνεται αυτό... ακόμα κι εγώ είμαι πιο γρήγορος από σένα!”. Όταν του βάζω βίντεο να με δει και να του εξηγήσω όσα έκανα και τα γκολ που έβαζα, τότε... χαζεύει το δωμάτιο γύρω – γύρω»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα