Αποφασισμένοι για... τομές στον Αστέρα Τρίπολης

Αποφασισμένοι για... τομές στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης αυτό που προέχει είναι το 4 στα 4 στα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της χρονιάς, αλλά ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει.

Δεν είναι κρυφό ότι στον Αστέρα Τρίπολης φέτος τίποτα δεν πήγε όπως είχε σχεδιαστεί. Κινήσεις που έγιναν δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, η ομάδα αυτή τη στιγμή κινδυνεύει με το να μην μπει στα πλέι οφ, ύστερα από τρεις συνεχείς παρουσίες στη διαδικασία αυτή και έτσι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προβεί σε τομές για να παρουσιαστεί καλύτερη αγωνιστική εικόνα του χρόνου.

Αυτό που προέχει τούτη τη στιγμή είναι να έρθουν στα τέσσερα ματς που υπολείπονται όσο περισσότεροι βαθμοί γίνεται - άπαντες κρίνονται μέρα με τη μέρα και το τελικό ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Πάντως, ο σχεδιασμός ήδη «τρέχει» στους Αρκάδες, με τους ανθρώπους της ομάδας να σαρώνουν την αγορά της Λατινικής Αμερικής αλλά και της Ισπανίας (δοκιμασμένες λύσεις), έχοντας στη λίστα τους αρκετούς παίκτες.

Πέρα από το Μάκη Χάβο, που δεν είναι βέβαιο ότι θα κάθεται στον πάγκο και του χρόνου, θα υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή, δε είναι χρήσιμο να αναφερθούμε σε ονόματα, αλλά είναι δεδομένο ότι το υπάρχον ρόστερ θα αλλάξει κατά πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα