Αποφασισμένοι για... τομές στον Αστέρα Τρίπολης

Αποφασισμένοι για... τομές στον Αστέρα Τρίπολης

Στον Αστέρα Τρίπολης αυτό που προέχει είναι το 4 στα 4 στα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της χρονιάς, αλλά ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει.

Αποφασισμένοι για... τομές στον Αστέρα Τρίπολης

Δεν είναι κρυφό ότι στον Αστέρα Τρίπολης φέτος τίποτα δεν πήγε όπως είχε σχεδιαστεί. Κινήσεις που έγιναν δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, η ομάδα αυτή τη στιγμή κινδυνεύει με το να μην μπει στα πλέι οφ, ύστερα από τρεις συνεχείς παρουσίες στη διαδικασία αυτή και έτσι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προβεί σε τομές για να παρουσιαστεί καλύτερη αγωνιστική εικόνα του χρόνου.

Αυτό που προέχει τούτη τη στιγμή είναι να έρθουν στα τέσσερα ματς που υπολείπονται όσο περισσότεροι βαθμοί γίνεται - άπαντες κρίνονται μέρα με τη μέρα και το τελικό ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. 

Πάντως, ο σχεδιασμός ήδη «τρέχει» στους Αρκάδες, με τους ανθρώπους της ομάδας να σαρώνουν την αγορά της Λατινικής Αμερικής αλλά και της Ισπανίας (δοκιμασμένες λύσεις), έχοντας στη λίστα τους αρκετούς παίκτες. 

Πέρα από το Μάκη Χάβο, που δεν είναι βέβαιο ότι θα κάθεται στον πάγκο και του χρόνου, θα υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις το καλοκαίρι. 

Αυτή τη στιγμή, δε είναι χρήσιμο να αναφερθούμε σε ονόματα, αλλά είναι δεδομένο ότι το υπάρχον ρόστερ θα αλλάξει κατά πολύ. 

Best of internet