Αστέρας Τρίπολης: «Θετικοί στη συνάντηση του Πανόπουλου, αλλά...»

Αστέρας Τρίπολης: «Θετικοί στη συνάντηση του Πανόπουλου, αλλά...»

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης είναι θετικοί στην πρόταση του Χρήστου Πανόπουλου, αλλά δεν ξέρουν ακόμη αν δηλώσουν «παρών» στη σημερινή συνάντηση λόγω του ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδες είναι στο εξωτερικό, όπου και έχουν έδρα οι επιχειρήσεις τους.

Αναμφισβήτητα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνάντηση του Χρήστου Πανόπουλου με τις «μικρές» ομάδες της Super League.

Σε αυτή, ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα έχει εκπροσώπηση ο Αστέρας Τρίπολης καθότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι στο εξωτερικό όπου και εδρεύουν οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Ωστόσο, αυτό που είναι βέβαιο είναι πως οι Αρκάδες είναι θετικοί στην οποιαδήποτε πρόταση και κίνηση γίνεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Μποροβήλος ως πρόεδρος και της Super League περιμένει να δει τις προτάσεις των Ακριτών, απλά αναμένεται να δούμε αν θα «ανάψουν το πράσινο φως» οι ισχυροί άντρες της ομάδας, ώστε να δηλώσουν «παρών» στη σημερινή συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα