Το ουσιαστικό ξεκίνημα του Λέτο

Το ουσιαστικό ξεκίνημα του Λέτο

Νίκος Αθανασίου
Το ουσιαστικό ξεκίνημα του Λέτο

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε φορτσάτος στον Παναθηναϊκό, έχοντας ουσία στα πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Όταν ο Παναθηναϊκός υπέγραφε τον Σεμπάστιαν Λέτο, αρκετοί εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για το αν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μπορούσε να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του παρελθόντος. Αν και δεν είναι ακόμη στο 100%, αν και θέλει ρυθμό και συνεχόμενα παιχνίδια, ο «Σέμπα» ξεκίνησε γεμάτος ουσία την δεύτερη παρουσία του στο «τριφύλλι». Ήρθε για να βάλει ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι και στις δύο πρώτες του συμμετοχές είναι «μέσα» στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Κόντρα στον Ατρόμητο κάνει την προσπάθεια από αριστερά και το σουτ που καταλήγει στο 2-0 του Βιγιαφάνιες, ενώ στο Φάληρο δείχνει την κλάση του με το εξαιρετικό κάθετο πέρασμα στον Μπεργκ για το 0-1. Τα πρώτα σημάδια, λοιπόν, είναι σίγουρα ενθαρρυντικά και φαίνεται να δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν την μεγάλη επιστροφή και για λόγους ποδοσφαιρικής ουσίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα