Σε απολογία ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι

Gazzetta team
Σε απολογία ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι

bet365

Μόνο ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τις κλήσεις σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο για την 26η αγωνιστική γνωστοποίησε τη Σούπερ Λίγκα. Αυτές αφορούν μόνο τον Ολυμπιακό, που κλήθηκε με βάση το φύλλο αγώνα του Κύζα, την έκθεση της αστυνομίας και το οπτικοακουστικό υλικό για τη συμπεριφορά και τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 18/03/2016 και ώρα 15:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 26η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1003/2/31/1/13 – λα΄ από 15/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα