Κυριακίδης: «Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο»

Κυριακίδης: «Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο»

Ο Παύλος Κυριακίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ηρακλής δεν κατάφερε να τους βαθμούς της νίκης, αλλά και σ' αυτό που έρχεται και είναι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Κυριακίδης: «Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο»

Ο Παύλος Κυριακίδης θεωρείται παίκτης «πολυεργαλείο» για την ομάδα του Ηρακλή καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, ο Παύλος Κυριακίδης, μίλησε για τον ισόπαλο εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, αλλά και για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό. Αρχικά μίλησε για το τι έφταιξε και δεν ήρθε η νίκη με την Βέροια.

«Έφταιξαν πολλά πράγματα. Ο καιρός ήταν βροχερός, αναγκαστικά το παιχνίδι πηγαίνει στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά όπως είπατε, επηρεάζονται το ίδιο και οι δύο ομάδες. Αυτός ο καιρός δε βοηθάει στο καλό θέαμα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εμείς δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο α’ ημίχρονο και πληρώσαμε το κακό ξεκίνημά μας. Το θέμα είναι ότι ήρθε αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα, που για μας κακώς ήρθε, αλλά τώρα κοιτάμε μόνο τη συνέχεια, αφού μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα με τον ΠΑΟ, που πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς».

Για τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει ο Ηρακλής είπε:  «Σίγουρα, στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά και πιστεύω ότι βγάλαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ανέφερε τα εξής: «Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, γιατί το έχουμε αυτό το πρόβλημα σαν ομάδα, έχουμε κάποια κενά διαστήματα. Απ’ την άλλη, απαιτείται σοβαρότητα, να μην υποπέσουμε σε αβίαστα λάθη, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να κατορθώσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Μόνο έτσι θα έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλό».

Για το αν υπάρχουν κάποια στοιχεία του Παναθηναϊκού που πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή είπε: «Αυτό είναι θέμα του προπονητή, πιστεύω ότι έχει «ακτινογραφήσει» άριστα τον αντίπαλό μας και θα μας πει ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματά τους. Και με βάση αυτά τα δεδομένα, θα καταστρώσουμε και το πλάνο μας. Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για το γεγονός ότι δεν τα έχει καταφέρει και τόσο καλά στους αγώνες που έδωσε στην Αθήνα είπε: «Είμαστε ο Ηρακλής, μία μεγάλη ομάδα και πρέπει όπου και να αγωνιζόμαστε, να τα δίνουμε όλα, να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε βαθμούς. Μακάρι να τα καταφέρουμε το Σάββατο».

Best of internet