Τα τρία σημεία που στέκεται η ΕΠΟ για τροπολογία

Δημήτρης Τομαράς
Τα τρία σημεία που στέκεται η ΕΠΟ για τροπολογία

bet365

Τρία είναι τα σημεία που στέκεται η ΕΠΟ σχετικά με την τροπολογία που είναι να περάσει τον Μάϊο. Την Πέμπτη συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της FIFA και ίσως βγάλει νέα για το Κύπελλο.
Από τις 20 Φεβρουαρίου η ΕΠΟ είχε καταθέσει τις προτάσεις και τις σκέψεις της προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού αναφορά με την τροπολογία που αφορά στο εκλογικό σύστημά της και άλλα θέματα και που είναι περάσει τον Μάϊο. Η ΕΠΟ επισήμως δεν έχει κληθεί ακόμα στην συζήτηση των μορφωτικών υποθέσεων το πρωί της Πέμπτης, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί. Είναι ανοιχτό το εάν θα βρεθεί εκεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης ή εάν θα είναι άλλος εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας.
Από την Ομοσπονδία έχουν τεθεί διάφορα σημεία που εγείρουν συζήτηση. Ένα που αφορά στην πειθαρχική διαδικασία και σε θέματα ντόπινγκ. Είναι ένα άρθρο που αφορά στους προπονητές και το πως εκπαιδεύονται και ένα τρίτο για τον οικονομικό έλεγχο και το πως θα τσεκάρονται τα έσοδα των Ομοσπονδιών πριν καν μπουν στα ταμεία τους αλλά και που θα πάνε μετά και με ποιόν τρόπο.
Είναι τα κυρίαρχα σημεία που σκέκεται η ΕΠΟ. Όλα αυτά είναι σε γνώση και των UEFA και FIFA, μετά από ενέργειες της ΕΠΟ. Ακόμα στην FIFA θα υπάρξει την Πέμπτη και την Παρασκευή η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της. Από εκεί πιθανότατα θα βγουν νεότερα για το ζήτημα του Κυπέλλου.
 

Τελευταία Νέα