Αμφίβολοι με Λεβαδειακό οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας

Αμφίβολοι με Λεβαδειακό οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας

Νίκος Τσιώκος
Αμφίβολοι με Λεβαδειακό οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας

bet365

Εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε ο Καντιμοίρης, που υποβλήθηκε σε μαγνητική, ενώ ο Πούγγουρας αποχώρησε με ενοχλήσεις, με τους δύο παίκτες να είναι αμφίβολοι για το ματς με τον Πλατανιά. Δεν ανησυχούν στη Βέροια για Γιαννούλη.

Δε σταματούν οι τραυματισμοί για τη Βέροια, καθώς δεν είναι λίγοι τη φετινή σεζόν. Στην προπόνηση της Τετάρτης (16/3) προέκυψαν τρεις... πονοκέφαλοι για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και πρόκειται για τους Γιώργο Καντιμοίρη, Αχιλλέα Πούγγουρα και Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο πρώτος έμεινε εκτός του προγράμματος, αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική στον ώμο, με τα αποτελέσματα αυτών να δείχνουν αν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά» για το ματς με τον Πλατανιά. Έτσι, τίθεται αμφίβολη η συμμετοχή του σε αυτό, όπως και του Πούγγουρα, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα υποβληθεί και αυτός στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες επίσης θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Από τη μεριά του, ο Γιαννούλης ήταν ο πιο τυχερός από τους τρεις, με τον αριστερό μπακ του συλλόγου της Ημαθίας να αποχωρεί από την προπόνηση με ένα χτύπημα στο γόνατο. Ωστόσο, αυτό δεν εμπνέει ανησυχία και όλα δείχνουν ότι ο «Ελέ» θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ενόψει του αγώνα με τους Χανιώτες.

Από εκεί και πέρα, οι Μπατιόν, Όστοϊτς συνέχισαν το ατομικό τους και οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε την αποκατάστασή τους. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και δίτερμα τακτικής, τη στιγμή που η προετοιμασία θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (17/3).

Τέλος, να σημειώσουμε ότι δημιουργείται... θέμα κάτω από τα δοκάρια, με δεδομένο ότι αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος ο Καντιμοίρης, αποτελεί ερωτηματικό και ο βαθμός ετοιμότητας του Λόπεζ, που μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει ο 19χρονος Γιώργος Βασιλειάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα