ΠΑΟΚ «Ισόβιος αποκλεισμός σε Παππά»

ΠΑΟΚ «Ισόβιος αποκλεισμός σε Παππά»

ΠΑΟΚ «Ισόβιος αποκλεισμός σε Παππά»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ ζητώντας τον ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο του διαιτητή Ανδρέα Παππά εξαιτίας των όσων προκάλεσε με την συμπεριφορά του στον πρόσφατο ημιτελικό της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Δικεφάλου συνεχίζει ν' ασχολείται πολύ ζεστά με όσα έγινα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς που συνεχίζουν την επιθετική πολιτική με στόχο την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προχώρησαν σήμερα (16/3) σε άλλη μια ενέργεια. Με επιστολή που απέστειλαν στην ΕΠΟ, ζητούν τον ισόβιο αποκλεισμό του Ανδρέα Παππά από το ποδόσφαιρο. Ο λόγος αυτής της κίνησης έχει να κάνει με όσα προκάλεσε ο συγκεκριμένος διαιτητής με την συμπεριφοράς του και την ανικανότητά του να υπαινιχθεί αξιοπιστία στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα