Συνάντηση που θα καταλήξει σε φιάσκο και το ΑΥΤΟΓΚΟΛ!

Συνάντηση που θα καταλήξει σε φιάσκο και το ΑΥΤΟΓΚΟΛ!

Συνάντηση που θα καταλήξει σε φιάσκο και το ΑΥΤΟΓΚΟΛ!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην περίφημη συνάντηση του Κοντονή με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, που αν γίνει, θα γίνει για τα... μάτια του κόσμου και θα καταλήξει σε φιάσκο! Παράλληλα τονίζει ότι αν ο Αλαφούζος πήγαινε θα έβαζε... αυτογκόλ!

Πριν από λίγες ημέρες είχα πάρει θέση και είχα γράψει ότι θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ για τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τον Κοντονή και τον Μαρινάκη και να μιλήσουν για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Κατ’αρχάς για την κάθαρση παλεύει εδώ και χρόνια ο Παναθηναϊκός ΠΡΩΤΟΣ από όλους και με προσωπική φθορά του ίδιου του Αλαφούζου, που έχει αποφασίσει να αντιμετωπίσει την διαφθορά καταγγέλοντας το ..σύστημα και όχι... με άλλες πρακτικές και για αυτό τον λόγο κατηγορείται από φίλους του Παναθηναϊκού, που δεν αντέχουν άλλο η ομάδα να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα με άνισους όρους.

Να συνεχίσω και να πω επίσης, ότι ο Αλαφούζος αυτή την φορά δεν έκανε το λάθος ( δεν θα πάει στην συνάντηση), που έκανε πριν ένα χρόνο, όταν συναντήθηκε με τον Κοντονή και τον Μαρινάκη μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου σε ένδειξη καλής θέλησης και ΦΥΣΙΚΑ τίποτα δεν άλλαξε, όπως λάθος έκανε που συνάντησε τον Κοντονή μετά και το φετινό ντέρμπι της Λεωφόρου.

Το μόνο, που άλλαξε από τότε είναι ο Κοντονής να έχει βρει ποιος φταίει για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου. Η θύρα 13 που την έκλεισε (και δεν άνοιξε... μύτη σε κανένα γήπεδο στη συνέχεια, όπως στο Περιστέρι και στην Τούμπα) και ο Παναθηναϊκός, που του επέβαλε μία εξοντωτική ποινή. Αν μετά από αυτά, που έχουν γίνει πήγαινε και σε αυτό το ραντεβού ο Αλαφούζος θα έκανε μεγάλο λάθος . Δηλαδή να πάει σε ένα ραντεβού για να μιλήσει με τον Μαρινάκη και τον Κοντονή, για ποιο θέμα;

Για το γεγονός, ότι ο Μαρινάκης θέλει το 100-0 αντέ το πολύ το 90-10 και αυτό δεν αλλάζει; Για το γεγονός, ότι την Κυριακή πήγε άνθρωπος του Ολυμπιακού στον πάγκο της ομάδας και έβρισε χυδαία τον Λέτο και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ζητήσει συγγνώμη. Και στην τελική να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου και να σε έχει κλέψει πολλές φορές και να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που σε έχει κλέψει, για να τον …πείσεις να μην σε ξανακλέψει;

Χαμένος χρόνος. Η νοοτροπία του καθενός δεν αλλάζει και χρόνια τώρα, όποτε έχουν επιχειρηθεί τέτοιες συναντήσεις έχουν καταλήξει σε φαρσοκωμωδία. Το ίδιο θα γίνει και τώρα εφόσον γίνει η συνάντηση με την παρουσία των Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη. Όλα καλά και ωραία μπροστά στον Κοντονή και μετά μία από τα ίδια.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του θεωρούν, ότι όλα είναι καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι όσοι μιλούν για διαφθορά σε ΕΠΟ , ΚΕΔ και Σούπερ Λίγκα (με την παρουσία του προέδρου Μποροβήλου) είναι εκτός τόπου και χρόνου τότε το να πας σε μία τέτοια συνάντηση θα είναι σαν να βάζεις ένα μεγάλο ΑΥΤΟΓΚΟΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.