Ρανιέρι: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Λέστερ»

Ρανιέρι: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Λέστερ»

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται κοντά σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών και επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στην Λέστερ.

«Αυτό που κάνουμε είναι φανταστικό, ειδικά αφού γίνεται σε μια εποχή που τα χρήματα κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Εμείς εκμεταλλευόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μεγάλα κλαμπ, αυτό είναι κάτι που φαίνεται φέτος. Το μοναδικό μερίδιο για μένα είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει τους παίκτες σε ρόλους που νομίζω ότι τους ταιριάζουν περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Στις μεγάλες ομάδες αρέσει να έχουν την κατοχή όμως εμείς δεν έχουμε τους παίκτες με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να το κάνουμε, οπότε παίζουμε με αντεπιθέσεις και βασίζουμε πολλά στις επιθέσεις με ταχύτητα» είπε ο allenatore και συνέχισε.

«Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο αφού οι μεγάλες ομάδες είναι σαφώς ανώτερες από εμάς, όμως νομίζω ότι αυτή η Λέστερ έχει πάρει τη φιλοσοφία της δικής μου Βαλένθια. Αν είναι ο Καντέ και ο Μαχρέζ έτοιμοι να παίξουν σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν ξέρω, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι μικροί ακόμα και εδώ είναι βασιλιάδες, ενώ αν πάνε σε κάποιο μεγάλο κλαμπ θα υπάρχει πάνω τους μεγάλη πίεση για να έχουν άμεσα αποτελέσματα».

Ο Ρανιέρι έκανε και μια ευχή. «Αυτό που θέλω για το μέλλον είναι το κλαμπ να μου προσφέρει συμβόλαιο για 6-7 χρόνια έτσι ώστε να κλείσω την καριέρα μου στην Λέστερ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα