Η απάντηση του Ζλάταν στον... Πύργο του Άιφελ (pic)

Η απάντηση του Ζλάταν στον... Πύργο του Άιφελ (pic)

Gazzetta team
Η απάντηση του Ζλάταν στον... Πύργο του Άιφελ (pic)

bet365

Σε αυτή την... κόντρα, την αρχή της οποίας έκανε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Πύργος του Άιφελ μάλλον βγήκε νικητής με τον Σουηδό ν' αποδέχεται ότι... δεν θα ήταν εξίσου όμορφο να βρίσκεται εκείνος στο δημοφιλέστατο σημείο του Παρισιού.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε πως θα παρέμενε στην ομάδα και την επόμενη σεζόν μόνο αν... αντικαθιστούσαν τον Πύργο μ' ένα δικό του άγαλμα.

Ο επίσημος λογαριασμός του Πύργου του Άιφελ στο twitter απάντησε σε αυτά και ... άνοιξε μια κόντρα με τον Σουηδό, γράφοντάς του μάλιστα, «Μ' αρέσει το χιούμορ σου, έλα... Σε περιμένουν τα μόλις 1665 σκαλιά μου. Το Παρίσι είναι πανέμορφο από εδώ που είμαι».

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Αρσεναλ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Λιονέλ Μέσι ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Ο Ζλάταν, έδωσε τη δική του απάντηση σήμερα (16/3) γράφοντας: «Ευχαριστώ για την απάντηση και συμφωνώ μαζί σου, όντως το Παρίσι φαίνεται πανέμορφο από εδώ που στεκόμαστε και οι δύο! Κι εγώ σ' αγαπώ».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα