Δεν προπόνησε την Ατλέτικο στα πέναλτι πριν την Αϊντχόφεν ο Σιμεόνε!

Gazzetta team
Δεν προπόνησε την Ατλέτικο στα πέναλτι πριν την Αϊντχόφεν ο Σιμεόνε!

bet365

Στην αποκάλυψη πως δεν προετοιμάζει ποτέ την ομάδα του για τη διαδικασία των πέναλτι, καθώς δεν έχει κανένα νόημα, προχώρησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το τέλος της δραματικής αναμέτρησης με την PSV.

Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με 8-7 στα πέναλτι (0-0 στην κανονική διάρκεια) της Αϊντχόφεν, με τον Χουανφράν να εκτελεί το τελευταίο και να σκοράρει, μετά το άστοχο χτύπημα (δοκάρι) του Νάρσινγκ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής των Μαδριλένων συνεχάρη τους παίκτες του, δίνοντας μάλιστα την «είδηση» πως η ομάδα του δεν ήταν προετοιμασμένη για τα πέναλτι, όπως συμβαίνει πάντα, αφού δεν προπονείται ποτέ γι’ αυτά!

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Αρσεναλ.

«Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκριση. Πίσω απ’ το εύστοχο πέναλτι του Χουανφράν κρύβεται πολλή ομαδική δουλειά και είναι σπουδαίο το ότι προκριθήκαμε. Είχα αποφασίσει πως θα παίξουμε με 4-3-3, όμως δεν προπονηθήκαμε στα πέναλτι. Ποτέ δεν το κάνουμε, δεν έχει νόημα. Ο Μπούργος επέλεξε τους παίκτες που θα σουτάρουν, διατηρώντας τους ίδιους με το περσινό παιχνίδι με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, όταν έπρεπε να κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να τον συγχαρούμε για τις επιλογές του»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα