Όλη η πρόταση του ΠΑΟΚ για το «Καρατάσιου»

Όλη η πρόταση του ΠΑΟΚ για το «Καρατάσιου»

Όλη η πρόταση του ΠΑΟΚ για το «Καρατάσιου»

bet365

Νέο γήπεδο 30-35.0000 θεατών, προπονητικό κέντρο, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων στην τελική πρόταση του ΠΑΟΚ προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Με επιστολή του προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε με κάθε επίσημο τρόπο «το ενδιαφέρον μας για αξιοποίηση οπό μέρους μας, του χώρου του πρώην στρατοπέδου «Καρατάσου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και επισημαίνοντας ότι «η εν λόγω έκταση συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν το σχεδιασμό ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για επόμενα έτη».

Όλα αυτά θα συζητηθούν στην σημερινή πρώτη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Τι ζητάει, λοιπόν, ο «Δικέφαλος» από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.) και τι προτίθεται σε βάθος χρόνου να κατασκευάσει στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου:

• Νέο Στάδιο (ποδοσφαίρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) χωρητικότητας 30.000-35.000 θεατών με αντίστοιχους χώρους στάθμευσης.

• Σύγχρονο προπονητικό κέντρο (με τουλάχιστον 10 γήπεδο ποδοσφαίρου, ξενώνες, γυμναστήριο).

• Κτίρια εκπαίδευσης (ιδιωτικές σχολές ποδοσφαίρου κ.α.).

• Σύγχρονο εμπορικό κέντρο.

• Πάρκο αναψυχής (θεματικά πάρκο).

• Χώροι πολιτισμού (μουσεία, θέατρο, αίθουσες εκδηλώσεων κ.α).

• Ξενοδοχείο, χώροι φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την επιστολή του ΠΑΟΚ «όλα τα ανωτέρω, ενταγμένα σε ένα συνολικά πλάνο αξιοποίησης, μπορούν να αποτελέσουν τον πυλώνα αξιοποίησης της ευρύτερης περιοχής που θα συμβάλλει στην ανάδειξη των περιφερειακών Δήμων καθώς και την αστική και χωροταξική αναβάθμιση της περιοχής».

Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει ότι «με τη δυναμική που έχει διαμορφώσει το τελευταίο έτη μπορεί, ως πυλώνας αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων, να ενώσει όλους τους εμπλεκόμενους κάτω από ένα κοινό όραμα. Η παρουσία του μεγαλομετόχου αποτελεί εγγύηση υγειούς και βιώσιμης αξιοποίησης της έκτασης».

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως «για το σχεδιασμό της πρότασης αξιοποίησης έχουμε λάβει υπόψιν τους γενικούς όρους και τα οικονομικά μεγέθη που διέπουν τις συμβάσεις παραχώρησης εκτάσεων του Τ.ΕΘ.Α»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα