ΠΑΟΚ και ΤΕΘΑ: Συζητούν μόνο για το «Καρατάσιου»

ΠΑΟΚ και ΤΕΘΑ: Συζητούν μόνο για το «Καρατάσιου»

ΠΑΟΚ και ΤΕΘΑ: Συζητούν μόνο για το «Καρατάσιου»

bet365

ΠΑΟΚ και Ταμείο Εθνικής Άμυνας κάθονται για πρώτη φορά σήμερα στο ίδιο τραπέζι και συζητούν μόνο για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου «Καρατάσιου».

Η ολοκληρωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ, για εκμετάλλευση των 750 περίπου στρεμμάτων στο πρώην στρατόπεδο, θα τεθεί επί τάπητος στην σημερινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ έχουν προσκληθεί να παραστούν στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο διαχειρίζεται όλη την περιουσία του Ελληνικού Στρατού.

Η ατζέντα της σημερινής συζήτησης, που γίνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο, κατόπιν πρόσκλησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, περιλαμβάνει αποκλειστικά ως θέμα την περίπτωση παραχώρησης της συγκεκριμένης έκτασης.

Η συζήτηση είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και ουδείς περιμένει σήμερα κάποιο οριστικό αποτέλεσμα. Απλά οι δύο πλευρές θα καταθέσουν τις απόψεις τους, ο ΠΑΟΚ θα ακούσει τις απαιτήσεις και τις όποιες ενστάσεις του Τ.ΕΘ.Α. σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινή συνισταμένη και να προχωρήσει η πρόταση του «Δικεφάλου» για την συγκεκριμένη έκταση.

Σήμερα δεν πρόκειται να συζητηθεί το θέμα της παραχώρησης του χώρου πέριξ του γηπέδου της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει, αλλά δεν μπορεί, να παρέμβει δημιουργώντας περίφραξη περιμετρικά του χώρου.

Αυτή η υπόθεση έχει προχωρήσει, υπάρχει συμφωνία, αλλά πρέπει να τρέξουν και να ξεκαθαρίσουν πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες μέχρι να ολοκληρωθεί και να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα