«Ματιές» και της Μονακό σε Μαζουάκου

Δημήτρης Τομαράς
«Ματιές» και της Μονακό σε Μαζουάκου

bet365

Εκτός από την Ίντερ και η Μονακό ήρθε στην Αθήνα κυρίως για τον Αρτούρ Μαζουάκου. Περιμένουν εισηγήσεις του Λουτσιάνο Γκαλέτι στον Ολυμπιακό, πέραν του Εμάνουελ Μας.

Για τον Μαζουάκου συνεχίζει να υπάρχει φέτος η αίσθηση πως θα παραχωρηθεί σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών βρίσκεται ως γνωστόν στο... μικροσκόπιο της Ίντερ ενώ και η Μονακό - που όπως σας είχαμε γράψει την Κυριακή - πήγε στο Φάληρο κυρίως για το χατήρι του. Ο Αρτούρ Μαζουάκου δεν έκανε τόσο καλό ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο ομάδων από την γηραιά ήπειρο.

Σχετικά με την παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο Αργεντίνος είναι στην Ελλάδα εδώ και μέρες. Βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και την Κυριακή και πέραν του ονόματος του Μας (σ.σ. ως αντί-Μαζουάκου) που και τον Γενάρη είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι είχε βρεθεί μία... ανάσα από το deal, στο Λιμάνι περιμένουν και τις άλλες εισηγήσεις και γενικά προτάσεις του από την χώρα του και την Λατινική Αμερική γενικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα