Κινδυνεύει με αποβολή η Παναχαϊκή

Κινδυνεύει με αποβολή η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Κινδυνεύει με αποβολή η Παναχαϊκή

bet365

Η ΕΕΑ εισηγήθηκε την αποβολή της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα της Football League, με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο να καλεί τους Αχαιούς σε απολογία την Παρασκευή (18/3).

Με αποβολή από το πρωτάθλημα της Football League κινδυνεύει η Παναχαϊκή. Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας κάλεσε σε απολογία τους Αχαιούς.

Η εισήγηση της ΕΕΑ έγινε για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στην FL και η Παρασκευή (18/3), που θα κάτσουν στο... εδώλιο, θα είναι κρίσιμη ημέρα για τους Πατρινούς.

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 18/3/2016 και ώρα 10:30, την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 για παράβαση των άρθρων 77Α παρ. 1-3 και 78 παρ. 1-4 Ν. 2725/19991- 6 , 13 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ , παρ. 5 του Παραρτήματος Α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων», αναφέρει η κλήση του αθλητικού δικαστή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα