Αναμονή χωρίς καμία έκπτωση η ΑΕΚ

Αναμονή χωρίς καμία έκπτωση η ΑΕΚ

Η Ένωση περιμένει να μάθει το αντικείμενο της συνάντησης που προγραμματίζει ο Κοντονής με τους τέσσερις και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση στα όσα έχει θέσει.  

Αναμονή χωρίς καμία έκπτωση η ΑΕΚ

O Δημήτρης Μελισσανίδης το τόνισε ξεκάθαρα στην άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών την προηγούμενη βδομάδα: Είναι υπέρ μιας συνάντησης της επιτροπής των έξι, η οποία ήταν δική του ιδέα, με τον Σταύρο Κοντονή, με στόχο όμως να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως αυτά που αφορούν την ΕΠΟ και τη διαιτησία. 

Όταν μάλιστα ο Φώτης Κωστούλας τον διέκοψε, ρίχνοντας στο τραπέζι το θέμα της συνέχισης του Κυπέλλου, η απάντηση ήταν ότι «δεν είναι το ζήτημά μας το κύπελλο, προέχουν τα σημαντικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου». Όπως τονίζουν από την Ένωση, το βασικό είναι να βρεθεί ουσιαστική λύση για το ποδόσφαιρο και φυσικά αν υπάρξει μια πορεία προς αυτή την κατεύθυνση, δεν έχει κανένα θέμα να συνεχιστεί το Κύπελλο. Αρκεί φυσικά οι λύσεις να μην παρεκκλίνουν από όσα έθεσε στη συνάντηση της Λίγκας.

Η Paysafe επέστρεψε! Τώρα συναλλαγές γίνονται στην Sportingbet και μέσω Paysafe. 

Προς το παρόν, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθαρίζουν ότι το πρόβλημα δεν είναι το Κύπελλο και περιμένουν το σκεπτικό της συνάντησης, ενώ αναρωτιούνται γιατί ο Υπουργός να ζητήσει συνέχεια στο θεσμό, από τη στιγμή που οι λόγοι της ματαίωσης συνεχίζουν να υφίστανται;

Best of internet