Μέσα οι Λόπεζ, Μάνος για Βέροια

Μέσα οι Λόπεζ, Μάνος για Βέροια

Κανονικά έλαβαν μέρος στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας οι Λόπεζ και Μάνος για να τεθούν στη διάθεση του Ελευθερόπουλου.

Μέσα οι Λόπεζ, Μάνος για Βέροια

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (14/3), οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία έλαβαν κανονικά μέρος και οι Τζόναθαν Λόπεζ, Δημήτρης Μάνος. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Βέβαια, τα πιο ευχάριστα νέα ήταν για τον πρώτο, καθώς αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της «βασίλισσας του Βορρά», όμως δεν είναι γνωστό το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Χανιώτες. Από εκεί και πέρα, οι Μπατιόν, Όστοϊτς συνέχισαν το ατομικό τους και οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε την αποκατάστασή τους, ενώ δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα από το ματς με τον Ηρακλή.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους έπαιξαν απέναντι στον «Γηραιό» και εκπαιδευτικά παιχνίδια 5 εναντίον 5. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/3) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (16/3).

Best of internet