Αλέγκρι: «Χωρίς φόβο με Μπάγερν»

Αλέγκρι: «Χωρίς φόβο με Μπάγερν»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δήλωσε ότι δύσκολα θα κοιμηθεί πριν το ματς με την Μπάγερν την οποία η Γιουβέντους πρέπει να αντιμετωπίσει χωρίς φόβο.

«Πρέπει να παίξουμε κόντρα στην Μπάγερν χωρίς να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε εξαιρετική εμφάνιση πρώτα και θα δούμε μετά, να βγάλουμε από πάνω μας την πίεση και να σκεφτούμε έξυπνα. Είναι μια ομάδα που έχει συνήθως κατοχή 70% όμως και αδύναμα σημεία και το δείξαμε στο πρώτο μέρος, μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε».

Οι Bianconeri έχουν σοβαρές απουσίες εξαιτίας τραυματισμών, με τους Πάουλο Ντιμπάλα, Κλαούντιο Μαρκίζιο, Τζόρτζιο Κιελίνι να μην έχουν κάνει καν το ταξίδι στο Μόναχο. «Ο Ντιμπάλα έχει μυικό τραυματισμό. Δεν τον πήρα μαζί αφού δεν θέλω να ρισκάρω να τον χάσω για έναν μήνα και να καταστρέψω την υπόλοιπη σεζόν. Αν ερχόταν, θα έμπαινα στον πειρασμό να τον βάλω και αυτό θα ήταν μεγάλο ρίσκο, οπότε πήρα την απόφαση να τον αφήσω πίσω. Αυτοί που θα παίξουν αύριο έχουν τα χαρακτηριστικά που θα μας δώσουν πλεονέκτημα.

Η Paysafe επέστρεψε! Τώρα συναλλαγές γίνονται στην Sportingbet και μέσω Paysafe.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για εμάς αφού πιέζει τον αντίπαλο και έχει δυνατό χαρακτήρα. Ηταν έξω για δύο μέρες, έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα και θα δω αύριο αν μπορεί να παίξει ή όχι. Ο κόσμος έλεγε νωρίτερα σήμερα ότι πρόκειται για 'τραγωδία'. Αλλα πράγματα στη ζωή είναι τραγωδίες. Είναι κρίμα που δεν βρίσκονται εδώ, όμως έχουμε δυνατή ομάδα και μας λείπουν μόνο τρεις παίκτες.

Ο Ντιμπάλα λογικά θα είναι ξανά διαθέσιμος την Κυριακή και μετά έχουμε τη διακοπή, οπότε Κιελίνι και Μαρκίζιο θα επιστρέψουν. Ο Αλβαρο Μοράτα είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και ήταν δύσκολο να τον αφήσω έξω. Ο Ερνάνες; Ακόμα δεν έχω αποφασίσει την 11άδα. Οσον αφορά τον Αλεξ Σάντρο, εξαρτάται από το αν θα παίξουν Μάντζουκιτς και Τζάτζα. Ελπίζω η νύχτα να με βοηθήσει να αξιολογήσω την κατάσταση αν και αμφιβάλλω αν θα κοιμηθώ, πιθανότατα όχι».

Ο allenatore κατέληξε. «Μαζί με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη οπότε πρέπει να βγούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Οταν παίζουμε στο Champions League. Οταν παίζεις με μια ομάδα που στόχος της είναι η κατάκτηση του τίτλου πρέπει να κάνει τα δύο ματς, ένα. Αυτό ήταν που κάναμε, πρέπει να νικήσουμε ή να φέρουμε ισοπαλία 3-3, όπως σε έναν τελικό. Πρέπει να παίξουμε με εξαιρετική ποιότητα και αμυντική οργάνωση, αφού παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα με εξαιρετική επίθεση. Ενας από τους δύο πρέπει να μείνει έξω, ελπίζω να είναι εκείνοι».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα