Η ματσάρα της Βαρκελώνης αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD

Gazzetta team
Η ματσάρα της Βαρκελώνης αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD

bet365

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τα... μαγικά και υποδέχεται την Άρσεναλ την Τετάρτη (21:45), σε ένα παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και σε High Definition μόνο από τo κανάλι OTE SPORT 1HD

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άρσεναλ για το UEFA Champions League, με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να ετοιμάζεται για ακόμη μία παράσταση υψηλού επιπέδου το βράδυ της Τετάρτης! Το 2-0 υπέρ των Καταλανών στο Λονδίνο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους κανονιέρηδες, που όμως θα δώσουν τα πάντα για το θαύμα, κάτι που σημαίνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ένα πράγμα: πλούσιο θέαμα!

Οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση, τρέχοντας αήττητο σερί 37 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Άρσεναλ από την άλλη δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη τελευταία, μένοντας εκτός Κυπέλλου από την Γουότφορντ πριν από λίογες ημέρες, έχοντας ήδη χάσει σημαντικό έδαφος στην κούρσα της Premier League.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Αρσεναλ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Λιονέλ Μέσι ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Σαν να μην έφτανε αυτό στον Αρσέν Βενγκέρ, είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του και με πολλές απουσίες, καθώς Τσεχ, Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν, Ράμσεϊ, Παουλίστα και Ροσίτσκι είναι τραυματίες. Για τους γηπεδούχους, που πετάνε... φωτιές η μοναδική σημαντική απουσία είναι εκείνη του τιμωρημένου Πικέ από το κέντρο της άμυνας.

Όλα τα φώτα, λοιπόν, θα είναι στραμμένα στη Βαρκελώνη, όπου η μαγεία της Μπαρτσελόνα μοιάζει ανεξάντλητη στο δρόμο για το εκπληκτικό δεύτερο τρεμπλ στο OTE SPORT 1HD!

Aπό τις 20.00 στην εκπομπή UEFA Champions League Show (ΟΤΕ Sport2 HD) οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα αναλύσουν τα δεδομένα των παιχνιδιών. Δείτε ρεπορτάζ από την προετοιμασία των κομβικής σημασίας αγώνων, ενώ σε απευθείας μετάδοση με το Μόναχο, θα ακούσετε τον απεσταλμένο του ΟΤΕ TV, Χρήστο Σωτηρακόπουλο να σας μεταφέρει όσα θα έχει "αλιεύσει", τις τελευταίες ώρες πριν τη σέντρα στην Αλιάνζ Αρένα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα