Βλέπουν τη νέα σεζόν στην Καλλονή

Βλέπουν τη νέα σεζόν στην Καλλονή

Βλέπουν τη νέα σεζόν στην Καλλονή

Το -11 από τη σωτηρία 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Καλλονή και σιγά-σιγά θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Ακόμα και να μειωθεί η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή στους 8 βαθμούς, δεν αλλάζουν τα δεδομένα για την Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται στο -11 από τη σωτηρία 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν και άπαντες έχουν αποδεχτεί ότι είναι οριστικός ο υποβιβασμός στη Football League.

Άλλωστε, το μόνο που περιμένουν είναι να εξαντληθούν και οι μαθηματικές ελπίδες, με στόχο να είναι η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου με όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Έτσι, στον σύλλογο της Λέσβου θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν, με σκοπό την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, όπου η ΑΕΛΚ έδωσε για πρώτη φορά το παρών την περίοδο 2013-2014 και έμεινε στα μεγάλα σαλόνια για τρία συνεχόμενα χρόνια. Γι' αυτό και αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να ληφθούν αποφάσεις από τον πρόεδρο, Νίκο Μιχαλάκη, και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν.

Αυτές θα αφορούν το ρόστερ, αφού υπάρχουν αρκετά συμβόλαια που λήγουν, για να δούμε ποιοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία, ενώ θα γίνει συζήτηση και με τον Νίκο Καραγεωργίου για το αν θα αποτελέσει ή όχι μέρος του πλάνου για τη σεζόν 2016-2017.

Best of internet