Μπενίτες: Θέλει επιστροφή σε Ολυμπιακό ή μεταγραφή σε Ευρώπη

Μπενίτες: Θέλει επιστροφή σε Ολυμπιακό ή μεταγραφή σε Ευρώπη

Μπενίτες: Θέλει επιστροφή σε Ολυμπιακό ή μεταγραφή σε Ευρώπη

Ο Χόρχε Μπενίτες έχει ήδη μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά και θέλει είτε επιστροφή στο Λιμάνι είτε μεταγραφή στην Ευρώπη. Τι λέει ο ίδιος.

Ο Μπενίτες αν και κάνει πολύ καλή σεζόν στο Μεξικό και κλήθηκε ξανά στην Εθνική Παραγουάης δεν επιζητά να συνεχίσει στην Κρουζ Αζουλ. Οι Μεξικανοί υποστηρίζουν πως ο Χόρχε Μπενίτες έχει buy out στα 3.5 εκατ. ευρώ.
 
Ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη μιλήσει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη. Είτε να επανέλθει στο ρόστερ του Ολυμπιακού είτε να κλείσει σε σύλλογο σε Ισπανία, Ιταλία ή Γερμανία που υποστηρίζει πως έχει προτάσεις. Μάλιστα η πλευρά του παίκτη διαρρέει πως η αξία του έχει μεγαλώσει και πως ο Ολυμπιακός πλέον αξιώνει περισσότερα χρήματα.
 
 
Ο «Κονέχο» μιλώντας σε ραδιόφωνο της χώρα του είπε για:
 
Την φετινή χρονιά και το μέλλον του: Ο Ολυμπιακός μέχρι ένα μην πριν ζητούσε 2.700.000 ευρώ από την Κρουζ Αζουλ, αλλά τώρα που βάζω γκολ σε κάθε ματς ζητά πολλά περισσότερα. Η τιμή μου ανέβηκε, από την Ελλάδα ζητούν πολλά περισσότερα από τα 2.700.000 ευρώ, τα οποία είχαν ζητήσει στην αρχή. Έχω 9 γκολ σε 10 ματς. Αυτά τα γκολ είναι που οδήγησαν στην κλήση μου στην Εθνική Παραγουάης.  Στο μυαλό μου είναι να επιστρέψω στην Ευρώπη.  Με την καλή δουλειά που κάνω, νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Ήδη με κάλεσαν από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία, υπάρχουν που ακολουθούν την δουλειά μου.

Best of internet