Δίωξη στα Χανιά για τα ματς με τον Ολυμπιακό

Δίωξη στα Χανιά για τα ματς με τον Ολυμπιακό

bet365

Πειθαρχικές διώξεις από τον αναπληρωτή υπεύθυνο, Στέφανο Μπαξεβάνη.

Νέες διώξεις για ύποπτο στοιχηματισμό σε αγώνες ποδοσφαίρου, με τέσσερα ματς να... ελέγχονται. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων άσκησε διώξεις για δύο παιχνίδια πρωταθλήματος της Football League και δύο Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:


-Της ΠΑΕ Κισσσαμικός ΠΓΣ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πανσερραϊκός-Κισσαμικός, πρωτάθλημα Football League, 14/2/2016).

-Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Χανιά-Ολυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας, 7/1/2016).

-Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Ολυμπιακός-Χανιά, Κύπελλο Ελλάδας, 13/1/2016)

-Της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Παναχαϊκή-Καλλιθέα, πρωτάθλημα Football League, 31/1/2016)»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα