Μπενζεμά: «Ποιος είπε αν δίνω το καλό παράδειγμα;» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενζεμά: «Ποιος είπε αν δίνω το καλό παράδειγμα;» (pic)

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά απάντησε άμεσα στην έμμεση επίθεση που δέχθηκε από τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας και παρέθεσε πειστικά στοιχεία για τον χαρακτήρα του, μέσω των αριθμών της καριέρας του.

Ο Μανουέλ Βαλς, Πρωθυπουργός της Γαλλίας, υποστήριξε ότι κατ' εκείνον, θα ήταν λανθασμένη η κλήση του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική ομάδα της χώρας για το Euro του καλοκαιριού, καθώς το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό ζήτημα και θα πρέπει οι αθλητές να είναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση.

Αυτά, τα είπε αναφορικά με την εμπλοκή του διεθνή φορ της Ρεάλ Μαδρίτης στον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον άσο της «βασίλισσας» να έχει παραδεχθεί το ρόλο που έπαιξε στην υπόθεση, αλλά να έχουν αρθεί πλέον τα περιοριστικά μέτρα που τον εμπόδιζαν να κληθεί στους «τρικολόρ».

Διαβάζοντας για τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, ο Μπενζεμά απάντησε με ανάρτηση στο twitter, γράφοντας: «12 σεζόν επαγγελματίας, 541 ματς, 0 κόκκινες και 11 κίτρινες κάρτες και κάποιοι μιλάνε για το αν δίνω καλό παράδειγμα???».

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 0-0 στο Αϊντχόφεν και η μάχη της Μαδρίτης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Ατλέτικο Μαδρίτης - Αϊντχόφεν και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα