Ντα Κόστα ο 18ος σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού

Ντα Κόστα ο 18ος σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού

Gazzetta team
Ντα Κόστα ο 18ος σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού

bet365

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα έγινε ο 18ος διαφορετικός σκόρερ του Ολυμπιακού στη φετινή Super League.

Ο φετινός Ολυμπιακός ισοφάρισε τον περσινό αριθμό διαφορετικών σκόρερ και βάζει πλώρη για να καταρρίψει ακόμη ένα ρεκόρ.

Το θέμα που ανέδειξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Η νίκη (3-1) επί του ΠΑΟ στο ματς της 26ης αγωνιστικής έδωσε χαρά στα εκατομμύρια μέλη της τεράστιας ερυθρόλευκης οικογένειας και, παράλληλα, δουλειά στους στατιστικολόγους. Βλέπετε, το γκολ του Μανουέλ Ντα Κόστα στο 87ο λεπτό με το οποίο έγινε το 2-1 μεγάλωσε κι άλλο τον επιθετικό πλουραλισμό του φετινού Ολυμπιακού.

Χάρη σ' αυτό το γκολ του υψηλόσωμου στόπερ οι διαφορετικοί σκόρερ του Θρύλου στη φετινή Super League έγιναν 18. Ισοφαρίστηκε λοιπόν ήδη η αντίστοιχη περυσινή επίδοση και πλέον η ομάδα βρίσκεται έναν επιπλέον σκόρερ μακριά από την προπέρσινη (19) που είναι σίγουρα η καλύτερη από τη σεζόν 1998/99 μέχρι και φέτος!

Με τη φανέλα του Θρύλου στη φετινή Super League έχουν σκοράρει, ως τώρα, οι: Φορτούνης (16), Ιντέγε (8), Ντουρμάζ (6), Ντομίνγκεζ (5), Μποτία (4), Πουλίδο (3), Μιλιβόγεβιτς (3), Πάρντο (2), Φουστέρ (2), Καμπιάσο (2) και (από 1) οι Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουΐ, Κασάμι, Σεμπά, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον και Ντοσεβί.

Μπορεί άραγε κάποιος (ή κάποιοι) από τους Σαλίνο, Βούρο, Ζντιέλαρ, Σιόβα, Κολοβό, Τσιμίκα και Ερνάνι να σκοράρει και να ισοφαρίσει την προπέρσινη επίδοση; Μπορεί, ακόμα καλύτερα, να «σπάσει» κι αυτό το ρεκόρ αν σκοράρουν περισσότεροι από ένας απ' αυτούς που δεν το έχουν κάνει ως τώρα; Μένουν 5 ματς στον Θρύλο (σ.σ.: μαζί με το αναβληθέν με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο) για να το καταφέρει κι αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα