Λουίς Ενρίκε: «Θα κρατήσουμε τη μπάλα και δεν θα κινδυνεύσουμε»

Κώστας Ζάλιαρης
Λουίς Ενρίκε: «Θα κρατήσουμε τη μπάλα και δεν θα κινδυνεύσουμε»

bet365

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα στις όποιες προσπάθειες θα κάνει η Άρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης, θα είναι να κρατήσει τη μπάλα και με καλά ποσοστά κατοχής, να μην αφήσει τους «κανονιέρηδες» να παίξουν, όπως τόνισε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την έκβαση της κόντρας με την Άρσεναλ έχοντας πάρει τη νίκη με σκορ 2-0 στο «Έμιρεϊτς» για να βρίσκονται ουσιαστικά 90 λεπτά μακριά από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος...

Ο Λουίς Ενρίκε, βέβαια, δεν θα μπορούσε να πει ότι ... όλοι είναι χαλαροί κι έτσι, θέλησε να τονίσει ότι: «Ναι μεν πιθανότατα θα επηρεάσει το ματς το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πρόθεσή μας για να πάρουμε τη νίκη.

Σε κάθε προσπάθεια της Άρσεναλ στο πρώτο ματς, αντιδράσαμε και καταφέραμε ν' αποκρούσουμε κάθε σχέδιό τους. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα. Στην απόπειρα να σκοράρουν και στις κινήσεις των επιθετικών τους, θα απαντήσουμε με κατοχή της μπάλας για να τους "σβήσουμε" και να μην παίξει ο αντίπαλος όπως θέλει.

Γενικότερα θέλουμε να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε πέρυσι, ίσως και κάτι ακόμα καλύτερο από αυτό»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα