ΠΑΟΚ: Πώς να χάσει αυτή η γκολάρα;

ΠΑΟΚ: Πώς να χάσει αυτή η γκολάρα;

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πώς να χάσει αυτή η γκολάρα;

bet365

Τυπική διαδικασία ήταν για το μήνα Φεβρουάριο η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal στον ΠΑΟΚ. Η γκολάρα του Γκόικο Τσίμιροτ, στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2, ήταν αδύνατο να χάσει…

Ο Βόσνιος χαφ, μετά την ανάδειξη του σε MVP Φεβρουαρίου, κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον διαγωνισμό του Best Goal για τον περασμένο μήνα. Το εκπληκτικό γκολ του στον αγώνα της Λεωφόρου συγκέντρωσε 79,98% των προτιμήσεων του κόσμου, που πήρε μέρος στην ψηφοφορία.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το τέρμα του Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος σφράγισε την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, μετά από ωραία ασίστ του Κάτσε , ενώ στην τρίτη έμεινε αυτό του Δημήτρη Πέλκα , ο οποίος ολοκλήρωσε μία όμορφη ομαδική προσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στον Δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα