Ανδρέας Παπαμιμίκος: Από τον Ηρακλή... πρόεδρος στον ΠΑΟΚ;

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Από τον Ηρακλή... πρόεδρος στον ΠΑΟΚ;

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Από τον Ηρακλή... πρόεδρος στον ΠΑΟΚ;

bet365

Η εκτίμηση του Ιβάν Σαββίδη, το ισχυρό σενάριο που «παίζει» για τον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ και η θέση της ΠΑΕ για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Το σενάριο εμπλοκής του Ανδρέα Παπαμιμίκου στην ΕΠΟ δεν φαίνεται να συγκεντρώνει τόσες πολλές πιθανότητες, όσες συγκεντρώνει το σενάριο ανάληψης της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναζητά, εδώ και πολύ καιρό, ανθρώπους οι οποίοι θα μπορέσουν να (υπο)στηρίξουν το διοικητικό έργο στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Έχει κάνει πολλές επαφές, πολλές συζητήσεις, με ορισμένους δοκίμασε να συνεργαστεί, αλλά όπως και ο ίδιος έχει δημόσια παραδεχθεί, ακόμη δεν έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο.

Η επιλογή του Ιάκωβου Αγγελίδη αποδείχθηκε στη διαδρομή ως μη ενδεδειγμένη για τις απαιτήσεις, μιας ποδοσφαιρικής ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ είναι μια προσωπική επιλογή του ίδιου του Σαββίδη, αλλά το ίδιο (μπορεί να) ισχύει και στην περίπτωση του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζει προσωπικά, καθώς είναι σε σχέση με την ανιψιά του Σόνια, τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, «εκτιμά αρκετά τις ικανότητές του» λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, αν και επισήμως από την Τούμπα λέγεται σήμερα, ότι «το Δ.Σ. και ο πρόεδρος είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση αλλαγών».

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει τοποθέτηση από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ούτε επίσημα έχει αναφερθεί στο (ποδοσφαιρικό) μέλλον του κ. Παπαμιμίκου.

Ο 36χρονος γραμματέας της ΝΔ, πάντως, συνδέεται ποδοσφαιρικά με μια άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή, όπου στα εφηβικά του χρόνια αγωνίστηκε στις «μικρές ομάδες» και έφτασε ως ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» να είναι μέλος και της Εθνικής ομάδας των Νέων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα