Βαρούχας: «Ξεκάθαρο οφσάιντ το γκολ»

Gazzetta team
Βαρούχας: «Ξεκάθαρο οφσάιντ το γκολ»

bet365

Κακώς μέτρησε το γκολ του Καμπιάσο, όπως τόνισε και πάλι ο Βαρούχας, που έφερε παράδειγμα τα γκολ των Τσίμιροτ και Τζεμπούρ.

Κάθετος παραμένει ο Παναγιώτης Βαρούχας στην άποψή του, πως το γκολ του Καμπιάσο δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς, όπως τόνισε ξανά - από την συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 94,6 αυτή τη φορά - ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας, υπάρχει ξεκάθαρο οφσάιντ. Μάλιστα, σχολίασε και το παράδειγμα με το τέρμα του Τσίμιροτ, όπως και το γκολ του Τζεμπούρ με τον Πανιώνιο, το οποίο είχε πει πως δεν έπρεπε να μετρήσει.

«Στο γκολ του Τσίμιροτ η μπάλα πήγε ψηλά και στο ‘παράθυρο’. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που είναι οφσάιντ με τον Τσόρι έχει διαφορά, γιατί ο πρώτος δεν έχει συμμετοχή στη φάση και δεν κάνει κίνηση, ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει μία κίνηση με το πόδι του. Γιατί την έκανε; Για να διώξει τη μύγα που πέρναγε; Ο κανονισμός είναι σαφέστατος και μιλά για το οπτικό πεδίο. Να μείνουμε και στη δήλωση του Στιλ, που είπε ότι δεν είχε οπτικό πεδίο», τόνισε.

Σχετικά με όσα γράφτηκαν περί οδηγίας του Χιου Ντάλας στους διαιτητές να αφήνουν αυτές τις φάσεις, είπε: «Τον Χιου Ντάλας τον χρησιμοποιούμε για πλυντήριο πιάτων. Εμείς έχουμε εκλεκτούς καθηγητές διαιτησίας, όπως ο Βασσάρας, ο Μπίκας, ο Καλύβας και ο Μπριάκος».

Κληθείς να σχολιάσει, δε, την κριτική που δέχτηκε για την άποψή του, τόνισε: «Εγώ δεν κατηγορώ ποτέ κανέναν. Λέω αυτά που πρέπει να λέω. Ήμουν καλός για τον Ολυμπιακό και κακός για τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα. Στην Τούμπα είπα αυτά που έγιναν και έγινα αρεστός στον Ολυμπιακό. Τώρα είπα πάλι αυτά που έγιναν και δεν τους άρεσε. Στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο είχα πει ότι το γκολ του Τζεμπούρ δεν έπρεπε να μετρήσει, σε μια πανομοιότυπη φάση με την προχθεσινή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα