Διάψευση για την ατάκα στη φυσούνα του «Γ.Καραϊσκάκης»

Κώστας Ζάλιαρης
Διάψευση για την ατάκα στη φυσούνα του «Γ.Καραϊσκάκης»

bet365

Ο υπεύθυνος αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος, θέλησε να προχωρήσει σε αποκατάσταση της αλήθειας, όπως το χαρακτήρισε, αναφορικά με την ατάκα που χρεώνεται στον υπεύθυνο ασφαλείας της Σούπερ Λιγκ έπειτα από την ένταση στη φυσούνα του «Γ.Καραϊσκάκης» και το επεισόδιο με τον Σεμπάστιαν Λέτο...

Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού άκουσε από μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού να τον βρίζει, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση λίγων δευτερολέπτων λίγο πριν την ολοκλήρωση της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «τριφυλλιού», Σταμάτης Γαρρής τόνισε εξ αρχής ότι το περιστατικό καταγγέλθηκε τόσο στη Λίγκα, όσο και στην αστυνομία δίχως να γίνει κάτι, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε, ο υπεύθυνος ασφαλείας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είπε την ατάκα: «Να τον συλλάβω και να μη φύγουμε ούτε στις 5 από εδώ;».

Με ανάρτησή του στα social media, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι:

«Θα ήθελα να διαψεύσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο από τον υπεύθυνο ασφαλείας της Λίγκας. Άλλωστε δεν είναι αστυνομικός για να κάνει συλλήψεις και ούτε έχει τέτοιες αρμοδιότητες. Οι ανακρίβειες για άτομα με τα οποία συνεργάζομαι σχεδόν κάθε Κυριακή και πολλές φορές έχουν βοηθήσει με την συνεργασία τους να λυθούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα με ενοχλούν και θεωρώ καθήκον μου την αποκατάσταση της αλήθειας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα