Αυτά είπαν Κύζας-Δημητριάδης στο γκολ του Καμπιάσο

Gazzetta team
Αυτά είπαν Κύζας-Δημητριάδης στο γκολ του Καμπιάσο

bet365

Το γκολ του Καμπιάσο έχει ξεσηκώσει κουβέντα για το αν καλώς ή κακώς μέτρησε. Τί είπαν όμως διαιτητής και βοηθός πριν κατακυρωθεί;

O Καμπιάσο σουτάρει, η μπάλα καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα και το 1-1 είναι γεγονός. Ο Δημητριάδης έχει σηκώσει τη σημαία του και καλεί τον Κύζα για εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την «Goal» του εξηγεί το λόγο της υπόδειξής του. «Πρέπει να σου πω ότι υπάρχει παίκτης σε θέση οφσάιντ και εσύ θα κρίνει αν επηρεάζει ή όχι τη φάση», του λέει.

Ο Κύζας του τονίζει «οκ, δεν επηρεάζει» και φεύγει για τη σέντρα. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κύζας έπραξε σύμφωνα με τις υποδείξεις της UEFA, σύμφωνα με τις οποίες τα γκολ πρέπει να μετράνε σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα