Στο χέρι του Ολυμπιακού για Μας

Στο χέρι του Ολυμπιακού για Μας

Gazzetta team
Στο χέρι του Ολυμπιακού για Μας

bet365

Τις διεργασίες για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει καλοκαιριού φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει στον Ολυμπιακό, με τους«ερυθρόλευκους» να εμφανίζονται να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Αργεντινού αριστερού-μπακ, Εμάνουελ Μας.

Δρομολογημένες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αργεντινού Εμάνουελ Μας.

Σύμφωνα με τη «Goal», ο αριστερός μπακ της Σαν Λορέντζο βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στη λίστα των «ερυθρολεύκων» και η έκβαση της υπόθεσης του εξαρτάται αποκλειστικά από τους Πειραιώτες.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Ντιναμό Κιέβου.

Το συμβόλαιο του Μας λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στην πατρίδα του θεωρούν πως ο 27χρονος μπακ θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, είτε για να καλύψει το κενό μιας πιθανής αποχώρησης του Μαζουακού, τον οποίο πολιορκούν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, είτε ως επιπλέον λύση για τη θέση, μιας και ο Σαλίνο που αγωνίζεται περιστασιακά και στα αριστερά, δεν έχει ακόμα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα