Οι οδηγίες του Σίλβα στην ανάπαυλα

Οι οδηγίες του Σίλβα στην ανάπαυλα

Gazzetta team
Οι οδηγίες του Σίλβα στην ανάπαυλα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό και να εκμεταλλευτούν τα άκρα.

«Ελέγξτε το ρυθμό, μη δίνετε χώρο να παίξουν στην κόντρα, ανοίξτε το παιχνίδι στα άκρα και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας», ήταν μερικά από τα λόγια του Πορτογάλου, που περίμενε πως οι «πράσινοι» δεν θα καταφέρουν αντέξουν τον εξαντλητικό ρυθμό, σύμφωνα με τη «Goal», με τις οδηγίες του να εισακούγονται τελικά στην πορεία του αγώνα και τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν την ανατροπή.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γκριζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι Ατλέτικο - Αϊντχόβεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα