Συνέχεια στην προσφορά αγάπης από Ολυμπιακό (pics & vid)

Συνέχεια στην προσφορά αγάπης από Ολυμπιακό (pics & vid)

Συνέχεια στην προσφορά αγάπης από Ολυμπιακό (pics & vid)

Δίπλα στους πρόσφυγες στάθηκε και την Καθαρά Δευτέρα ο Ολυμπιακός μοιράζοντας χιλιάδες μερίδες φαγητού αλλά και ρούχα για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία.

Παρά τη βροχή και την κακοκαιρία της Καθαράς Δευτέρας η αγκαλιά αγάπης του πειραϊκού συλλόγου ήταν ξανά ανοιχτή για τους ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί από τις πατρίδες τους αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Στο λιμάνι του Πειραιά έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες πρόσφυγες που μέρα με την μέρα αυξάνονται. Αυξάνεται ωστόσο και η αλληλεγγύη του Ολυμπιακού που μέρα με την μέρα μεγαλώνει και την συμπαράστασή του.
 
Μέχρι και περίπου στις 21.30 απόψε τα βαν αγάπης του Ολυμπιακού ήταν στις πύλες του λιμανιού του Πειραιά και μοίραζαν φαγητό και ρούχα στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες. Χιλιάδες μερίδες φαγητού (αφού μέρα με την μέρα αυξάνονται και οι ανάγκες) μοιράστηκαν στους ανθρώπους που δοκιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά.
 
Παράλληλα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες από την κακοκαιρία, ο Ολυμπιακός μοίρασε και ρούχα. Μπουφάν, σκούφους, γάντια, αντιανεμικά και πολλά άλλα που θα τους κρατήσουν ζεστούς δόθηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης, ήταν και πάλι παρών και συντονιστής της όλης προσπάθειας για να αισθανθούν πιο άνετα και πιο ζεστά οι χιλιάδες αυτοί άνθρωποι που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά.
 
Ακόμα και μπάλες, για τους μικρότερους σε ηλικία πρόσφυγες, μοιράστηκαν από τον Ολυμπιακό προκειμένου τα παιδιά να ξεφεύγουν λίγο με το παιχνίδι απ' αυτήν την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν.

Και την Κ. Δευτέρα δίπλα στους πρόσφυγες ο Θρύλος / The Legend with the refugees on Clean Monday

Best of internet