«Πεντακάθαρο οφσάιντ το γκολ του Καμπιάσο»

Gazzetta team
«Πεντακάθαρο οφσάιντ το γκολ του Καμπιάσο»

bet365

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Ηλίας Χατζής, πήρε θέση για το γκολ του Καμπιάσο τονίζοντας ότι είναι πεντακάθαρο οφσάιντ και τον κανονισμό που ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για το γκολ του Καμπιάσο στο 1-1 του ντέρμπι των «αιωνίων» στο Φάληρο μίλησε ο Ηλίας Χατζής στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας τόνισε τον κανονισμό που ισχύει στην περίπτωση της εν λόγω φάσης και πως είναι πεντακάθαρο οφσάιντ, αφού ο Τσόρι είναι στο οπτικό πεδίο του Στιλ.

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο βοηθός υπέδειξε την παράβαση, αλλά ο Κύζας έδειξε σέντρα, παρά το γεγονός ότι πήγε σε αυτόν, και γενικά για τη διαιτησία του στο χθεσινό ματς στο Φάληρο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν ήταν αντικανονικό το γκολ του Καμπιάσο: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο κανονισμός υπάρχει και στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Αναφέρεται στον κανονισμό ίδιο παράδειγμα με τη χθεσινή περίπτωση. Ο Τσόρι είναι στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα και κάνει κίνηση, πρόκειται για παραπλάνηση του τερματοφύλακα και συμμετέχει στη φάση. Πολύ καλά έκανε ο βοηθός και σήκωσε τη σημαία. Είναι πεντακάθαρο οφσάιντ».

Για το γεγονός ότι σήκωσε τη σημαία ο βοηθός: «Αυτός που αποφάσισε είναι ο Κύζας, αλλά απορώ γιατί πήγε στον βοηθό. Αφού είχε ξεκάθαρη άποψη από την αρχή. Είτε έπρεπε να δείξει οφσαίντ από την αρχή ή να δείξει σέντρα από την αρχή».

Για το αν εκτιμά ότι θα μετρούσε το γκολ του Καμπιάσο υπέρ του Παναθηναϊκού: «Αυτό το λέτε εσείς (σ.σ. γέλια), δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ. Ο βοηθός θα έκανε το ίδιο, το τι θα έκανε ο διαιτητής δεν το ξέρω».

Για το αν ήταν καλή η διαιτησία μέχρι το 1-1: «Όντως, ήταν καλή η διαιτησία μέχρι το 1-1. Η διαιτησία κρίνεται συνολικά από έναν παρατηρητή και παίζει ρόλο το χρονικό σημείο που γίνονται τα λάθη. Αλλιώς είναι να συνεχίζεις το παιχνίδι με 0-1, με 1-1 ή με 1-0. Ο Μιλιβόγεβιτς με τον Ταυλαρίδη όταν διαπληκτίστηκαν έπρεπε να πάρουνε από μια κίτρινη κάρτα . Στο 62’ έπρεπε να βγει και πάλι κίτρινη κάρτα στον Αμπέντ. Είναι σαφή η οδηγία της UEFA, όπου και να γίνονται. Σε όποιο σημείο του γηπέδου. Αν είναι και βάναυσο το χτύπημα, είναι και κόκκινη».

Για την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εις βάρος του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα: «Τι να πω. Η ποινική δίωξη τα λέει όλα από μόνη της. Ένας άνθρωπος που έχει 1.500 παιχνίδια στο τοπικό πρωτάθλημα δεν έχει θέση στην ΕΠΣ Καρδίτσας, όπως εγώ. Όποιος μιλάει, δεν έχει θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα