Θέλει να... δέσει Λαζαρίδη ο Ατρόμητος!

Θέλει να... δέσει Λαζαρίδη ο Ατρόμητος!

Νίκος Μαρούδας
Θέλει να... δέσει Λαζαρίδη ο Ατρόμητος!

bet365

Να κρατήσει για πάντα τον Λαζαρίδη στο Περιστέρι θέλει η διοίκηση του Ατρόμητου, που είναι έτοιμη να προτείνει στον ποδοσφαιριστή να ανανεώσει και να αναλάβει πόστο... Το σκέφτεται ακόμα ο έμπειρος αμυντικός.

Αρκετά είναι τα συμβόλαια που λήγουν στον Ατρόμητο το καλοκαίρι και ακόμα για κανέναν δεν είναι ξεκάθαρο ποιο θα είναι το μέλλον. Η εξαίρεση σε αυτό είναι ο εκ των αρχηγών, Νίκος Λαζαρίδης. Ο Γιώργος Σπανός, θέλει να κρατήσει στο Περιστέρι για... πάντα τον έμπειρο αμυντικό και γι' αυτό έχει σκοπό να του προτείναι συμβόλαιο συνεργασίας για πολλά χρόνια.

Βέβαια, δεν μιλάμε μόνο για συμβόλαιο ποδοσφαιριστή. Στον Ατρόμητο θέλουν να ανανεώσουν τον Λαζαρίδη για ακόμα ένα χρόνο (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) και εν συνεχεία να του προτείνουν πόστο στην ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καταλήξει στην οριστική του απόφαση. Για την ώρα σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα και στο περιβάλλον του ξεκαθαρίζει πως ακόμα είναι νωρίς για να σκεφτεί το μέλλον του. Θεωρεί πως έχει χρόνο να αποφασίσει αν ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ή αν επιθυμεί να αγωνιστεί για ακόμα ένα χρόνο στους Περιστεριώτες.

Το σίγουρο είναι ένα, ο Λαζαρίδης όπως και να 'χει θα μείνει στο Περιστέρι και τη νέα χρονιά. Λογικά ως ποδοσφαιριστής, αλλά και αυτό να μην γίνει ο έμπειρος αμυντικός θα έχει θέση στην ομάδα από άλλο πόστο, ξεκινώντας μια νέα καριέρα, αυτή τη φορά εκτός γηπέδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα