Τέλος ο Κολαντουόνο από την Ουντινέζε

Τέλος ο Κολαντουόνο από την Ουντινέζε

Κώστας Ζάλιαρης
Τέλος ο Κολαντουόνο από την Ουντινέζε

bet365

Οι μόλις τέσσερις βαθμοί διαφοράς από την επικίνδυνη ζώνη, οδήγησαν τον Στέφανο Κολαντουόνο στην απόλυση από τον πάγκο της Ουντινέζε... Παίρνει τη θέση του ο Τζίτζι Ντε Κάνιο.

Οι «ζέβρες» ηττήθηκαν 2-1 από τη Ρόμα την Κυριακή και οι οπαδοί στράφηκαν ενάντια στον προπονητή για τις εμφανίσεις που έχουν βάλει πλέον την ομάδα σε κίνδυνο υποβιβασμού.

Η διοίκηση της Ουντινέζε πήρε την απόφαση και για το καλό του συλλόγου απομάκρυνε τον Κολαντουόνο από τον πάγκο, μαζί με το τεχνικό επιτελείο που είχε εκείνος...

Πως θα αντιδράσει η Ουντινέζε στο παιχνίδι με τη Σασσουόλο; Σε απόδοση 4.40 στην Magicbet βρίσκεται η νίκη των «ασπρόμαυρων».

«Τον ευχαριστούμε για την προσφορά, τη δουλειά που έκανε και την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε τους τελευταίους μήνες» ανέφερε η ανακοίνωση της απόλυσης.

Επικρατέστερος υποψήφιος πλέον για την τεχνική ηγεσία, ο Τζίτζι Ντε Κάνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα