Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού!

Gazzetta team
Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού!

bet365

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο οίκημα του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία την Κυριακή .

Σκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες στις 8:30μμ χθες βράδυ, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα μετέβησαν στο οίκημα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Στρόβολο και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και να παίζουν ξύλο στην κυριολεξία με άτομα που βρίσκονταν εντός του οικήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία του υπεύθυνου του υποστατικού μετέβησαν στη σκηνή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για διερεύνηση των επεισοδίων ενώ πέραν των υλικών ζημιών δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της πλέον, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει την επίδοξη πρωταθλήτρια Λέστερ! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Λέστερ – Νιουκάστλ και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Στη θέα των αστυνομικών οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα μέλη της δύναμης φόρεσαν χειροπέδες σε δυο νεαρούς ηλικίας 22 και 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, μεταφοράς επιθετικού όπλου χωρίς νόμιμη εξουσιοδότηση ή εύλογη δικαιολογία, συμμετοχής σε οχλαγωγία, παράνομης συνάθροισης, παράνομης εισόδου και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Τελευταία Νέα