Βενγκέρ: «Έχουν καταντήσει αστείες οι αποδοκιμασίες«

Βενγκέρ: «Έχουν καταντήσει αστείες οι αποδοκιμασίες«

Βενγκέρ: «Έχουν καταντήσει αστείες οι αποδοκιμασίες«

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε ο Βενγκέρ την κατάσταση που έχει πλέον να αντιμετωπίσει η Άρσεναλ, μετά και τον αποκλεισμό στο FA Cup, με τον Αλσατό να επισημαίνει πως οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του έχουν αρχίσει να καταντούν αστείες.

«Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη για τους παίκτες, αλλά καλύτερα να μας κρίνετε στο τέλος της σεζόν. Κάναμε αρκετό δρόμο για να φτάσουμε ως εδώ και φυσικά είμαστε λυπημένοι, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα μια μεγάλη δοκιμασία γιατί είσαι στη μέση ενός δράματος», ανέφερε αρχικά ο Αλσατός, ενώ για τις νέες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, πρόσθεσε:

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Αραβίδης το πρώτο γκολ στο παιχνίδι ΑΕΚ - Πανθρακικός.

«Έχει καταντήσει αστείο. Χάσαμε ένα παιχνίδι. Η Άρσεναλ έχει χάσει παιχνίδια και στο παρελθόν και θα χάσει και στο μέλλον. Θα μείνουμε όλοι ενωμένοι και θα δουλέψουμε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο ματς, έχοντας απόλυτη πίστη στις δυνατότητές μας. Οι οπαδοί πάντα στέκονται δίπλα μας και εμείς θέλουμε να παλέψουμε έως το τέλος της σεζόν, σε κάθε παιχνίδι που απομένει».

Best of internet