Φέργκιουσον: «Καντέ, μακράν ο καλύτερος παίκτης στην Αγγλία»

Gazzetta team
Φέργκιουσον: «Καντέ, μακράν ο καλύτερος παίκτης στην Αγγλία»

bet365

Τον Ενγκολό Καντέ επέλεξε ως τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στην φετινή Premier League ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ δήλωσε πως η Λέστερ θα καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.

Ο Ενγκολό Καντέ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με την Λέστερ στην Premier League και τα κατορθώματά του δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε ερώτηση για το ποιον θεωρεί τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στην Αγγλία, ο Σκωτζέζος εξέφρασε ανοιχτά την προτίμησή του για τον κεντρικό μέσο των «Αλεπούδων», τονίζοντας πως είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος σε απόδοση.

Παράλληλα, ο «Φέργκι» έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, επισημαίνοντας: «Φυσικά και μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο. Νομίζω πως θα έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν».

Πάντως σύμφωνα με τους bookmakers, Βάρντι και Μαχρέζ οδηγούν την «κούρσα» για το βραβείο του κορυφαίου παίκτης της χρονιάς, με τους Εζίλ, Παγιέ και Κέιν να ακολουθούν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα