Φορτούνης: «Δείξαμε ποιος είναι ο καλύτερος»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Δείξαμε ποιος είναι ο καλύτερος»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ποια ομάδα είναι η καλύτερη χωρίς να τον βοηθήσει ο διαιτητής.

Στο ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και πως κέρδισε χωρίς να τον βοηθήσει ο διαιτητής στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, τόνισε πως άπαντες πίστευαν στην ανατροπή και δήλωσε αισιόδοξος ότι θα διεξαχθεί κανονικά το Κύπελλο και οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν ακόμα τίτλο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, το έδειξε και σήμερα, όμως πιστεύω ότι δείξαμε ποιος είναι η καλύτερη ομάδα. Χωρίς να μας βοηθήσει ο διαιτητής, όλη η Ελλάδα είδε ότι ήταν πολύ καλός. Εγώ πίστευα μέσα μου ότι μέχρι το τέλος θα κάναμε μια φάση για να πάρουμε τη νίκη.

Κι όλη η ομάδα το πίστευε και ο προπονητής, που έκανε τις αλλαγές. Μας βοήθησε και ο κόσμος και με τη βοήθειά του έγινε το 2-1. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει τώρα και το Κύπελλο. Έχουμε περάσει στον τελικό, περιμένουμε τον αντίπαλό μας μεταξύ ΑΕΚ, Ατρομήτου και θέλουμε να πάρουμε το νταμπλ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα