Ταυλαρίδης: «Αν το έβαζα θα κερδίζαμε άνετα»

Δημήτρης Τομαράς
Ταυλαρίδης: «Αν το έβαζα θα κερδίζαμε άνετα»

bet365

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, δήλωσε πως αν είχε καταφέρει να κάνει το 0-2 ο Παναθηναϊκός θα είχε πάρει μια άνετη νίκη στο Καραϊσκάκη...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πιστεύω ότι αν είχα σκοράρει, θα είχαμε κερδίσει πολύ άνετα. Δυστυχώς έκανε μια εκπληκτική επέμβαση ο Ρομπέρτο και έμεινε όπως ήταν το σκορ και αργότερα δεχτήκαμε την ισοφάριση. Ήταν καθοριστική φάση».

Για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός όπου και κρίθηκε το ντέρμπι: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ στις στημένες φάσεις, δυστυχώς δεχτήκαμε αυτό το γκολ, μετά έκανα ένα ανεπίτρεπτο λάθος, αλλά αν ο. κ. Κύζας έδινε το παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στο Μπεργκ τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Πριν το φάουλ ο Μποτία κάνει τρία φάουλ στον Μπέργκ και δεν δίνει τίποτα».

Για την συνέχεια: «Ήρθαμε να παλέψουμε για τον κόσμο, είμαστε πολλοί απογοητευμένοι με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την κακή χρονιά που έχουμε κάνει. Κρατάμε το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε για τα πλέι οφ».

Για το αν έπαιξε ρόλο και η τύχη που δεν έχει ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι: «Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Τα ντέρμπι είναι πολύ πιο σημαντικά, είναι θέμα λεπτομερειών. Αν είχε μπει το δεύτερο γκολ θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Ελπίζουμε να γυρίσει η τύχη, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Παίζαμε για το γόητρο και την περηφάνια μας σήμερα. Θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για την φάση του 1-1 και τι του είπε ο διαιτητής: «Μου είπε ότι το παίρνει πάνω του. Ο επόπτης είχε μείνει στη θέση του, του είπε πως κάποιος επηρέαζε τη φάση, αλλά ο Κύζας πήρε πάνω του τη φάση και μέτρησε το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα