Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης για συγχαρητήρια!

Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης για συγχαρητήρια!

Δημήτρης Τομαράς
Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης για συγχαρητήρια!

bet365

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι δίνοντας πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή!

Ο Ολυμπιακός πήρε το νίκη στο ντέρμπι αιωνίων κι αμέσως μετά τη λήξη βρέθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και τον Μάρκο Σίλβα για την ανατροπή και τη νίκη... φιέστα! Μεταξύ άλλων τους είπε πως «σας αξίζουν συγχαρητήρια! Και για την δουλειά που κάνατε και για τη νίκη. Μετά τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ έπρεπε να δώσετε χαρά στον κόσμο - που είχε πικραθεί πολύ - και τα καταφέρατε μάλιστα σε ένα ντέρμπι με τόσο ωραία ατμόσφαιρα.

Με αυτή την επιτυχία δώσατε στον κόσμο μας μεγάλη χαρά. Ήταν ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε συνθήκες ντέρμπι, με μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Και πάλι συγχαρητήρια. Μπράβο σε όλους και προχωράμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα