Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό, έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή στο τέλος και «καθάρισε» το ντέρμπι. Οι θριαμβευτές στις... ακτίνες του gazzetta.gr

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκης». Το γρήγορο γκολ του Μπεργκ... μούδιασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά το 30΄ δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα από τον Παναθηναϊκό.

Εξαιρετικός ο Καμπιάσο ενώ οι Ντα Κόστα και Ιντέγε «χτύπησαν» στο τέλος με την ομάδα του Πειραιά να δείχνει καρδιά και ψυχή πρωταθλητή στο τέλος.

Ρομπέρτο: Όταν ένας τερματοφύλακας δέχεται γκολ μόλις στο 3’ και μάλιστα σε ένα ντέρμπι και κάτω από τα πόδια, δεν είναι κι η καλύτερή του. Ο Ρομπέρτο όμως έδειξε την κλάση του στην επόμενη πολύ καλή φάση των «πράσινων», όταν ενστικτωδώς «αρνήθηκε» το 2-0 στον Ταυλαρίδη.

Μαζουακού: Σε ακόμη ένα ματς ο Γάλλος έπαιξε με εκνευρισμό, κάνοντας έτσι βεβιασμένα λάθη στις μεταβιβάσεις του, ενώ και αμυντικά σε κάποιες στιγμές ξεχάστηκε. Από την πλευρά του μπήκε και το γκολ του Παναθηναϊκού. Στο 68’ είχε την καλύτερή του στιγμή στο ματς όταν ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το σουτ με δύναμη, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στιλ.

Σαλίνο: Αμυντικά ήταν σταθερός. Δεν έψαξε το κάτι παραπάνω. Ο Σαλίνο που έχουμε συνηθίσει. Στο πρώτο μέρος «έφαγε» μια ντρίπλα, αλλά γενικά είχε καλή παρουσία.

Ντα Κόστα: Μπήκε και αυτός νωθρά στην αναμέτρηση, ενώ χάνει τον Μπεργκ στο 0-1. Θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση και στη φάση του 77’ όταν επιτρέπει στο Μαμούτε να γίνει κάτοχος της μπάλας και να προσπαθήσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με ψηλοκρεμαστό σουτ από μακριά, τη στιγμή που ο Ρομπέρτο ήταν εκτός εστίας. Ό,τι και να έκανε όμως το γκολ του στο 86’ τα… σβήνει όλα.

Μποτία: Σε κάποια σημεία έδειχνε να μην συνεννοείται καλά με τον Ντα Κόστα, ενώ ο Μπεργκ τον ταλαιπώρησε σε κάποια σημεία.

Καμπιάσο: Είχε την πρώτη πολύ καλή στιγμή του Ολυμπιακού στο ματς, όταν στο 5’ με σουτ στην κίνηση είδε την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Στιλ. Προσπάθησε να κρατήσει το κέντρο, σε ακόμη ένα ματς ήταν ο προπονητής μέσα στο γήπεδο για την ομάδα του, ενώ ήταν κι αυτός που έκανε το 1-1 με εξαιρετικό σουτ. Το ότι αναδείχθηκε σε MVP τα «λέει» όλα.

Μιλιβόγεβιτς: Ο Σέρβος ξεκίνησε κάπως νευρικά. Κακές οι μεταβιβάσεις του, ενώ είχε και ένα «τσαφ» το οποίο δεν κόστισε. Μετά την ισοφάριση ηρέμησε κι αυτός και ανασταλτικά δεν είχε πολλά προβλήματα. Ωστόσο, δεν ήταν από τα καλύτερά του ματς.

Ντομίνγκες: Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο περίμενε κι ο ίδιος. Είχε ένα σουτ στο 9’ αλλά κατέληξε στην αγκαλιά του Στιλ η μπάλα, ενώ στο δεύτερο μέρος άφησε τέλεια για τον Φουστέρ στη φάση του 56’ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Ο Σίλβα ήθελε περισσότερη ταχύτητα και έκρηξη, οπότε στο 62’ πέρασε στην θέση του τον Πάρντο.

Φουστέρ: Στο 30’… ανάγκασε το «Καραϊσκάκης» στα πρώτα «ααα», μιας και το σουτ του στην κίνηση έξυσε το δεξί δοκάρι του Στιλ. Στο 56’ έβαλε περισσότερα φάλτσα απ’ όσα χρειαζόντουσαν κι έτσι η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στιλ. Με την είσοδο του Πάρντο επέστρεψε στο αριστερό άκρο, αλλά στη συνέχεια δεν είχε κάτι άλλο να δώσει και έτσι άφησε τη θέση του στον Ερνάνι στο 81’.

Φορτούνης: Μέχρι να κάνει την πανέξυπνη πάσα στον Φουστέρ στο 30’ δεν είδαμε κάτι παραπάνω από εκείνον. Στη συνέχεια που ήρθε από τα αριστερά πήρε περισσότερο την μπάλα και ανέβηκε. Από το 62’ με την είσοδο του Πάρντο ήρθε πίσω από τον Ιντέγε που νιώθει και πιο άνετα. Στο 73’ απείλησε τον Στιλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 24 μέτρα, αλλά ο Άγγλος έπεσε με τα άκρα των δαχτύλων του και έδιωξε σε κόρνερ.

Ιντέγε: Ξεκίνησε νευρικά και χωρίς καθαρή σκέψη. Από εκεί και πέρα μετά το 30’ ανέβηκε και αυτός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Είχε τα γνωστά τρεξίματα και άσκησε πρέσινγκ στην πράσινη άμυνα. Τα γκολ του στ 3-1 έβαλε τη σφραγίδα σε ένα σχετικά καλό βράδυ γι' αυτόν. Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ βρίσκει δίχτυα και επί του Παναθηναϊκού. Κάτι που το ήθελε και το έψαχνε.

Πάρντο: Ήταν η πρώτη αλλαγή του Σίλβα για να δώσει περισσότερη ταχύτητα και έκρηξη στα… φτερά. Ο Κολομβιανός κράτησε μπάλα, ταλαιπώρησε τον Πράνιτς και την αντίπαλη άμυνα, δίνοντας φρεσκάδα στην ομάδα του όντως απλός και ουσιαστικός.

Ερνάνι: Στο 81’ μπήκε αντί του Φουστέρ. Παίρνει το φάουλ από το Μέστο και από εκεί προέρχεται το 2-1. Τι άλλο να κάνει στα 10 λεπτά που έπαιξε!

Πουλίδο: Μπήκε αντί του Καμπιάσο στο 81’ για να δώσει περισσότερη επιθετική πνοή στην ομάδα του. Και κατάφερε να μεγαλώσει την πίεση στα αντίπαλα στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα