Στάμου: «Θα μπορούσαμε την νίκη»

Στάμου: «Θα μπορούσαμε την νίκη»

bet365

Ο Δημήτρης Στάμου χαρακτήρισε σε γενικές γραμμές δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, παρότι η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει ακόμα και την νίκη.

Ο αμυντικός του Ηρακλή που επέστρεψε μετά από δύο μήνες περίπου στην 11αδα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την ισοπαλία με την Βέροια. «Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και εμείς μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε φάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ είχαμε και το δοκάρι με τον Ρομάνο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε από εδώ και πέρα για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό είπε: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο, θα πάμε στην έδρα του για τη νίκη. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα