Mάχη των «μεγάλων» για Μπακασέτα!

Mάχη των «μεγάλων» για Μπακασέτα!

bet365

Μεγάλη «μάχη», σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, αναμένεται να δοθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, καθώς εκτός από τον ΠΑΟΚ, έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα είναι αυτή την στιγμή το πιο «καυτό» στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 23χρονος επιθετικός διανύει την καλύτερη του χρονιά κι αυτό είναι το εισιτήριο για να πάρει μεταγραφή σε μια από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Κορίνθιος επιθετικός σε κάθε αγωνιστική είναι από τους διακριθέντες. Σκοράρει, βγάζει ασίστ, είναι ένας επιθετικός - πολυεργαλείο που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής. Το Σάββατο (12/3) απέναντι στην Skoda Ξάνθη έκανε το πρώτο του χατ τρικ, βάζοντας τον Πανιώνιο για τα καλά στην μάχη της Ευρώπης.

Ο Μπακασέτας, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το καλοκαίρι θα αλλάξει γειτονία ή ακόμα και πόλη αναζητώντας ένα καλύτερο συμβόλαιο, αλλά και μια ομάδα που θα υψηλούς στόχους. Το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και την προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Μπακασέτα το καλοκαίρι. Την συμφωνία, είχε «τρέξει» ο πρώην αντιπρόεδρος του Δικεφάλου Νίκος Βεζυρτζής και είχε επιβεβαιώσει ο παράγοντας του «κυανέρυθρων» Νίκος Ζαμάνης.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μαρσιάλ σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, όμως είναι πολύ πιθανών να το χάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, o λόγος είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία κίνηση προς την πλευρά του για να του αποσπάσει την υπογραφή του. Αυτή η ολιγωρία που υπάρχει στην Τούμπα ίσως ν' αποδειχθεί μοιραία καθώς ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχοντας εκφράσει την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του. Μάλιστα έχει γίνει μια πρώτη προσέγγιση πριν από λίγες μέρες κι αναμένεται με το τέλος του πρωταθλήματος να καταθέσουν και επίσημες προτάσεις στους Νεοσμυρνιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα