Αποφεύγει τη βαριά «καμπάνα» ο Ντιέγκο Κόστα

Κώστας Ζάλιαρης
Αποφεύγει τη βαριά «καμπάνα» ο Ντιέγκο Κόστα

bet365

Η υπεράσπιση από τον Γκάρεθ Μπάρι αλλά και τους ανθρώπους της Έβερτον, βοηθούν τον Ντιέγκο Κόστα που θα τιμωρηθεί μεν για τη συμπεριφορά του, αλλά δεν θα είναι... βαρύς ο πέλεκυς.

Ο Ισπανός φορ της Τσέλσι αποβλήθηκε στον προημιτελικό Κυπέλλου με τα «ζαχαρωτά» στο «Γκούντισον Παρκ» έπειτα από την αψυχολόγητη αντίδρασή του προς τον Γκάρεθ Μπάρι, έπειτα από μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Άγγλο μέσο της Έβερτον.

Με δύο κίτρινες οδηγήθηκε στ' αποδυτήρια, ωστόσο, αρχικά, λόγω του ότι φάνηκε να δαγκώνει τον αντίπαλό του, πολλοί θεώρησαν ότι η «καμπάνα» θα ήταν πολύ βαριά λόγω και των περιστατικών με τον Λουίς Σουάρες στο παρελθόν...

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Παλέρμο - Νάπολι και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Παρ' όλα αυτά, τόσο ο Μπάρι, όσο και οι άνθρωποι της Έβερτον με τους οποίους επικοινώνησε η FA, τόνισαν πως δεν υπήρξε δαγκωματιά από τον Ντιέγκο Κόστα.

Πλέον, η ποινή που θα επιβληθεί στον φορ της Τσέλσι, θ' αφορά την απουσία από ένα παιχνίδι λόγω της κόκκινης που ήρθε με διπλή κίτρινη κάρτα, ενώ, θα «πληρώσει» πιθανότατα με μια αγωνιστική για τη συμπεριφορά του και στην ανάπαυλα του αγώνα του Σαββάτου, αφού εθεάθη ν' απαντάει με χειρονομίες στις φωνές των οπαδών...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα