Άντονις: «Εκπληκτικό για την Αυστραλία αν παίξει ο Μπερμπάτοφ»

Άντονις: «Εκπληκτικό για την Αυστραλία αν παίξει ο Μπερμπάτοφ»

Gazzetta team
Άντονις: «Εκπληκτικό για την Αυστραλία αν παίξει ο Μπερμπάτοφ»

bet365

Πολλά... επίπεδα θ' ανέβαζε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας αν έπαιζε εκεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όπως ανέφερε ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Τέρι Άντονις.

«Ο "Μπέρμπα" είναι επαγγελματίας εντός κι εκτός γηπέδου, προπονείται σκληρά κι όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είναι. Θα ήταν εκπληκτικό για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας να αγωνιστεί εκεί.

Δεν είμαι πολύ σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει σχετικά με το μέλλον του. Δεν έχω ακούσει τίποτα. Ωστόσο είναι κορυφαίος, έχω μόνο καλά λόγια να πω γι' αυτόν» είπε ο Άντονις αναφορικά με τη φημολογία περί ενδιαφέροντος ομάδας από τη Μελβούρνη για τον Βούλγαρο άσο.

Ο Άντονις πρόσθεσε πως: «Παίκτες με τα δικά του στάνταρ και την ποιότητά του, ξεχωρίζουν στην Αυστραλία, αλλά κι οπουδήποτε κι αν παίξουν, είτε στην Ευρώπη, είτε αλλού. Είναι τιμή μου να προπονούμαι μαζί του κι όταν ήρθε στην ομάδα είχα "τρελαθεί". Ήταν απίστευτο ότι θα βρισκόμασταν καθημερινά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα